Privatumo politika

Privatumo politika

Atnaujinta 2022-09-24

„SharPei Online“ („mes“, „mūsų“ arba „mes“) įsipareigoja saugoti jūsų privatumą. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kaip „SharPei Online“ renka, naudoja ir atskleidžia jūsų asmeninę informaciją.

Ši privatumo politika taikoma mūsų svetainei ir su ja susijusiems subdomenams (bendrai – mūsų „Paslauga“) kartu su programa „SharPei Online“. Pasiekdami arba naudodamiesi mūsų paslauga, jūs patvirtinate, kad perskaitėte, supratote ir sutinkate su mūsų asmeninės informacijos rinkimu, saugojimu, naudojimu ir atskleidimu, kaip aprašyta šioje privatumo politikoje ir mūsų paslaugų teikimo sąlygose.

Apibrėžimai ir pagrindiniai terminai

Kad būtų kuo aiškiau paaiškinta šioje privatumo politikoje, kaskart, kai pateikiama nuoroda į kurį nors iš šių terminų, griežtai apibrėžiama taip:

-Slapukas: mažas duomenų kiekis, kurį sugeneruoja svetainė ir išsaugo jūsų žiniatinklio naršyklė. Jis naudojamas naršyklei identifikuoti, analizei teikti, informacijai apie jus įsiminti, pvz., kalbos pasirinkimui arba prisijungimo informacijai.
-Įmonė: kai šioje politikoje minima „Įmonė“, „mes“, „mes“ arba „mūsų“, tai reiškia „SharPei Online“, kuri yra atsakinga už jūsų informaciją pagal šią privatumo politiką.
-Šalis: kur yra įsikūrę „SharPei Online“ arba „SharPei Online“ savininkai / įkūrėjai, šiuo atveju yra JAV
-Klientas: reiškia įmonę, organizaciją arba asmenį, kuris prisiregistruoja naudoti „SharPei“ internetinę paslaugą, kad tvarkytų santykius su jūsų vartotojais ar paslaugų vartotojais.
-Įrenginys: bet koks prie interneto prijungtas įrenginys, pvz., telefonas, planšetinis kompiuteris, kompiuteris ar bet koks kitas įrenginys, kurį galima naudoti norint apsilankyti „SharPei Online“ ir naudotis paslaugomis.
-IP adresas: kiekvienam prie interneto prijungtam įrenginiui priskiriamas numeris, žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas. Šie numeriai dažniausiai priskiriami geografiniais blokais. IP adresas dažnai gali būti naudojamas norint nustatyti vietą, iš kurios įrenginys jungiasi prie interneto.
-Personalas: reiškia asmenis, kurie dirba SharPei Online arba yra sudarę sutartį teikti paslaugą vienos iš šalių vardu.
– Asmens duomenys: bet kokia informacija, kuri tiesiogiai, netiesiogiai arba susijusi su kita informacija, įskaitant asmens kodą, leidžia nustatyti fizinio asmens tapatybę arba nustatyti jo tapatybę.
-Paslauga: reiškia „SharPei Online“ teikiamą paslaugą, kaip aprašyta santykinėse sąlygose (jei yra) ir šioje platformoje.
- Trečiųjų šalių paslauga: nurodo reklamuotojus, konkursų rėmėjus, reklamos ir rinkodaros partnerius ir kitus, kurie teikia mūsų turinį arba kurių produktai ar paslaugos, mūsų nuomone, gali jus sudominti.
-Svetainė: SharPei Online.“ svetainė, kurią galima pasiekti šiuo URL: https://sharpei-online.com
-Jūs: asmuo arba subjektas, užsiregistravęs „SharPei Online“, kad galėtų naudotis paslaugomis.

Informacija renkama automatiškai -
Tam tikra informacija, pvz., jūsų interneto protokolo (IP) adresas ir (arba) naršyklės ir įrenginio charakteristikos, renkama automatiškai, kai lankotės mūsų platformoje. Ši informacija gali būti naudojama kompiuteriui prijungti prie interneto. Kita automatiškai renkama informacija gali būti prisijungimo vardas, el. pašto adresas, slaptažodis, kompiuterio ir ryšio informacija, pvz., naršyklės papildinių tipai ir versijos bei laiko juostos nustatymas, operacinės sistemos ir platformos, pirkimo istorija (kartais sujungiame su panašia informacija iš kiti naudotojai), visą Uniform Resource Locator (URL) paspaudimų srautą į mūsų svetainę, per ją ir iš jos, kurioje gali būti data ir laikas; slapuko numeris; svetainės, kurią peržiūrėjote arba ieškojote, dalis; ir telefono numerį, kuriuo skambinote mūsų klientų aptarnavimo tarnybai. Taip pat galime naudoti naršyklės duomenis, pvz., slapukus, „Flash“ slapukus (taip pat žinomus kaip „Flash Local Shared Objects“) arba panašius duomenis tam tikrose mūsų svetainės dalyse, siekdami užkirsti kelią sukčiavimui ir kitais tikslais. Jūsų apsilankymų metu galime naudoti programinės įrangos įrankius, pvz., JavaScript, norėdami išmatuoti ir rinkti informaciją apie seansą, įskaitant puslapio atsako laiką, atsisiuntimo klaidas, apsilankymų tam tikruose puslapiuose trukmę, puslapių sąveikos informaciją (pvz., slinkimą, paspaudimus ir pelės žymeklio užvedimą) ir metodus, naudojamus naršant iš puslapio. Taip pat galime rinkti techninę informaciją, kuri padės mums identifikuoti jūsų įrenginį sukčiavimo prevencijos ir diagnostikos tikslais.

Mes automatiškai renkame tam tikrą informaciją, kai lankotės, naudojatės ar naršote platformoje. Ši informacija neatskleidžia konkrečios jūsų tapatybės (pvz., jūsų vardo ar kontaktinės informacijos), bet gali apimti įrenginio ir naudojimo informaciją, pvz., IP adresą, naršyklę ir įrenginio charakteristikas, operacinę sistemą, kalbos nuostatas, nukreipimo URL, įrenginio pavadinimą, šalį, vietą. , informacija apie tai, kas ir kada naudojate mūsų ir kitą techninę informaciją. Ši informacija visų pirma reikalinga mūsų platformos saugumui ir veikimui palaikyti bei mūsų vidinės analizės ir ataskaitų teikimo tikslais.

Verslo pardavimas

Pasiliekame teisę perduoti informaciją trečiajai šaliai, kai parduodamas, susijungiamas ar kitaip perleidžiamas visas ar iš esmės visas SharPei Online arba bet kurios su ja susijusios įmonės (kaip apibrėžta čia) arba tos SharPei dalies turtas. Internetu ar bet kuriai iš su ja susijusių įmonių, su kuriomis susijusi Paslauga, arba tuo atveju, jei nutraukiame savo verslą arba pateikiame pareiškimą arba pateikėme prieš mus pareiškimą dėl bankroto, reorganizavimo ar panašios bylos, su sąlyga, kad trečioji šalis sutinka laikytis šios Privatumo politikos sąlygos.

filialai

Mes galime atskleisti informaciją (įskaitant asmeninę informaciją) apie jus savo korporatyvinėms patronuojamoms įmonėms. Šioje privatumo politikoje „Įmonės filialas“ reiškia bet kurį asmenį arba subjektą, kuris tiesiogiai ar netiesiogiai kontroliuoja, yra kontroliuojamas arba yra bendrai kontroliuojamas „SharPei Online“ nuosavybės ar kitokiu būdu. Bet kokią su jumis susijusią informaciją, kurią teikiame savo korporatyvinėms patronuojamoms įmonėms, tos su jumis susijusios įmonės tvarkys pagal šios privatumo politikos sąlygas.

Taikytina teisė

Šią privatumo politiką reglamentuoja JAV įstatymai, neatsižvelgiant į jos įstatymų kolizijos nuostatas. Jūs sutinkate su išimtine teismų jurisdikcija, susijusia su bet kokiais veiksmais ar ginčais, kylančiais tarp šalių pagal šią privatumo politiką arba su ja susijusius, išskyrus tuos asmenis, kurie gali turėti teises reikšti pretenzijas pagal Privatumo skydą arba Šveicarijos ir JAV sistemą.

JAV įstatymai, išskyrus jos įstatymų kolizijos taisykles, reglamentuoja šią Sutartį ir jūsų naudojimąsi svetaine. Jūsų naudojimuisi svetaine taip pat gali būti taikomi kiti vietiniai, valstijos, nacionaliniai ar tarptautiniai įstatymai.

Naudodamiesi „SharPei Online“ arba tiesiogiai susisiekdami su mumis, patvirtinate, kad sutinkate su šia privatumo politika. Jei nesutinkate su šia privatumo politika, neturėtumėte bendrauti su mūsų svetaine ar naudotis mūsų paslaugomis. Nuolatinis svetainės naudojimas, tiesioginis bendravimas su mumis arba šios privatumo politikos pakeitimų, kurie neturi didelės įtakos jūsų asmeninės informacijos naudojimui ar atskleidimui, paskelbimas reikš, kad sutinkate su šiais pakeitimais.

Jūsų sutikimas

Atnaujinome privatumo politiką, kad suteiktume jums visišką skaidrumą, kas nustatoma, kai lankotės mūsų svetainėje, ir kaip ji naudojama. Naudodamiesi mūsų svetaine, registruodami paskyrą ar pirkdami, jūs sutinkate su mūsų privatumo politika ir sutinkate su jos sąlygomis.

Nuorodos į kitas svetaines

Ši privatumo politika taikoma tik Paslaugoms. Paslaugose gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių nevaldo ar nekontroliuoja SharPei Online. Mes nesame atsakingi už tokiose svetainėse pateiktą turinį, tikslumą ar nuomones, tokių svetainių netiriame, nestebime ir netikriname, ar jų tikslumas ar išsamumas. Atminkite, kad kai naudojate nuorodą, kad pereitumėte iš Paslaugų į kitą svetainę, mūsų privatumo politika nebegalioja. Jūsų naršymui ir sąveikai bet kurioje kitoje svetainėje, įskaitant tas, kurios turi nuorodą mūsų platformoje, taikomos tos svetainės taisyklės ir politika. Tokios trečiosios šalys informacijai apie jus rinkti gali naudoti savo slapukus ar kitus metodus.

reklaminis

Šioje svetainėje gali būti trečiųjų šalių skelbimų ir nuorodų į trečiųjų šalių svetaines. „SharPei Online“ neprisiima jokios informacijos apie tuose skelbimuose ar svetainėse pateiktos informacijos tikslumą ar tinkamumą ir neprisiima jokios atsakomybės už šių skelbimų ir svetainių elgesį ar turinį bei trečiųjų šalių pasiūlymus. .

Reklama išlaiko „SharPei Online“ ir daugelį jūsų naudojamų svetainių bei paslaugų nemokamai. Labai stengiamės užtikrinti, kad skelbimai būtų saugūs, neįkyrūs ir kiek įmanoma aktualesni.

Trečiųjų šalių skelbimai ir nuorodos į kitas svetaines, kuriose reklamuojamos prekės ar paslaugos, nėra SharPei Online patvirtinimai ar rekomendacijos dėl trečiųjų šalių svetainių, prekių ar paslaugų. „SharPei Online“ neprisiima atsakomybės už bet kokių skelbimų turinį, duotus pažadus arba visuose skelbimuose siūlomų produktų ar paslaugų kokybę / patikimumą.

Slapukai reklamai

Šie slapukai ilgainiui renka informaciją apie jūsų veiklą internete ir kitas internetines paslaugas, kad internetinė reklama taptų jums aktualesnė ir efektyvesnė. Tai vadinama reklamavimu pagal interesus. Jie taip pat atlieka tokias funkcijas, kaip neleidžiant nuolatos rodyti tą patį skelbimą ir užtikrinant, kad skelbimai būtų tinkamai rodomi reklamuotojams. Be slapukų reklamuotojui tikrai sunku pasiekti savo auditoriją arba žinoti, kiek skelbimų buvo rodoma ir kiek paspaudimų.

Cookies

„SharPei Online“ naudoja „slapukus“, kad nustatytų mūsų svetainės sritis, kuriose lankėtės. Slapukas yra nedidelė duomenų dalis, kurią jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje saugo jūsų žiniatinklio naršyklė. Naudojame slapukus siekdami pagerinti mūsų svetainės veikimą ir funkcionalumą, tačiau jie nėra būtini norint juos naudoti. Tačiau be šių slapukų tam tikros funkcijos, pvz., vaizdo įrašai, gali tapti nepasiekiamos arba kiekvieną kartą apsilankę svetainėje turėsite įvesti savo prisijungimo duomenis, nes negalėtume prisiminti, kad buvote prisijungę anksčiau. Daugumą interneto naršyklių galima nustatyti taip, kad būtų išjungtas slapukų naudojimas. Tačiau jei išjungsite slapukus, jums gali nepavykti tinkamai arba iš viso nepasiekti mūsų svetainės funkcijų. Mes niekada nededame asmenį identifikuojančios informacijos į slapukus.

Slapukų ir panašių technologijų blokavimas ir išjungimas

Nesvarbu, kur esate, taip pat galite nustatyti, kad jūsų naršyklė blokuotų slapukus ir panašias technologijas, tačiau šis veiksmas gali užblokuoti mūsų svarbiausius slapukus ir neleisti mūsų svetainei tinkamai veikti, ir jūs negalėsite visiškai išnaudoti visų jos funkcijų ir paslaugų. Taip pat turėtumėte žinoti, kad taip pat galite prarasti dalį išsaugotos informacijos (pvz., Išsaugotą prisijungimo informaciją, svetainės nuostatas), jei blokuosite slapukus savo naršyklėje. Skirtingos naršyklės suteikia jums skirtingus valdiklius. Išjungus slapuką ar slapukų kategoriją, slapukas neištrinamas iš jūsų naršyklės, tai turėsite padaryti patys naudodamiesi savo naršykle. Norėdami gauti daugiau informacijos, turėtumėte apsilankyti savo naršyklės pagalbos meniu.

Vaikų privatumas

Mes renkame informaciją iš jaunesnių nei 13 metų vaikų, kad galėtume pagerinti savo paslaugas. Jei esate vienas iš tėvų ar globėjų ir žinote, kad Jūsų vaikas mums pateikė Asmens duomenis be jūsų leidimo, susisiekite su mumis. Jei sužinome, kad surinkome asmens duomenis iš jaunesnių nei 13 metų asmenų, nepatvirtindami tėvų sutikimo, imamės veiksmų, kad pašalintume šią informaciją iš savo serverių.

Mūsų privatumo politikos pakeitimai

Mes galime pakeisti savo paslaugą ir politiką, todėl mums gali reikėti pakeisti šią privatumo politiką, kad jie tiksliai atspindėtų mūsų paslaugą ir politiką. Jei įstatymai nenumato kitaip, apie tai pranešime (pvz., Naudodamiesi mūsų paslauga) prieš atlikdami šios privatumo politikos pakeitimus ir suteiksime galimybę juos peržiūrėti, kol jie dar neįsigaliojo. Tada, jei ir toliau naudositės Paslauga, būsite saistomi atnaujintos privatumo politikos. Jei nenorite sutikti su šia ar bet kokia atnaujinta privatumo politika, galite ištrinti savo paskyrą.

Trečiųjų šalių paslaugos

Mes galime rodyti, įtraukti ar padaryti prieinamą trečiųjų šalių turinį (įskaitant duomenis, informaciją, programas ir kitas produktų paslaugas) arba pateikti nuorodas į trečiųjų šalių svetaines ar paslaugas („Trečiųjų šalių paslaugos“).
Jūs pripažįstate ir sutinkate, kad „SharPei Online“ nėra atsakinga už jokias trečiųjų šalių paslaugas, įskaitant jų tikslumą, išsamumą, savalaikiškumą, galiojimą, autorių teisių laikymąsi, teisėtumą, padorumą, kokybę ar bet kurį kitą jų aspektą. „SharPei Online“ neprisiima ir neprisiima jokios atsakomybės jums ar bet kuriam kitam asmeniui ar subjektui už trečiųjų šalių paslaugas.
Trečiųjų šalių paslaugos ir nuorodos į jas teikiamos tik kaip patogumas jums, o jūs jomis galite naudotis ir naudotis tik savo pačių rizika ir laikydamiesi tokių trečiųjų šalių sąlygų.

Stebėjimo technologijos

-Slapukai

Naudojame slapukus siekdami pagerinti mūsų svetainės veikimą ir funkcionalumą, tačiau jie nėra būtini norint juos naudoti. Tačiau be šių slapukų tam tikros funkcijos, pvz., vaizdo įrašai, gali tapti nepasiekiamos arba kiekvieną kartą apsilankę svetainėje turėsite įvesti savo prisijungimo duomenis, nes negalėtume prisiminti, kad buvote prisijungę anksčiau.

-Seansai

„SharPei Online“ naudoja „Seansus“, kad nustatytų mūsų svetainės sritis, kuriose lankėtės. Sesija yra nedidelė duomenų dalis, kurią jūsų kompiuteryje arba mobiliajame įrenginyje saugo žiniatinklio naršyklė.

Informacija apie Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR)

Mes galime rinkti ir naudoti informaciją iš jūsų, jei esate iš Europos ekonominės erdvės (EEE), ir šiame mūsų privatumo politikos skyriuje mes tiksliai paaiškinsime, kaip ir kodėl šie duomenys renkami ir kaip mes šiuos duomenis tvarkome apsauga nuo pakartojimo ar netinkamo naudojimo.

Kas yra GDPR?

GDPR yra ES masto privatumo ir duomenų apsaugos įstatymas, reglamentuojantis, kaip ES gyventojų duomenis saugo įmonės, ir sustiprinta ES gyventojų kontrolė dėl jų asmens duomenų.

GDPR yra aktualus bet kuriai pasaulyje veikiančiai įmonei, o ne tik ES įsikūrusiam verslui ir ES gyventojams. Mūsų klientų duomenys yra svarbūs, neatsižvelgiant į jų buvimo vietą, todėl mes įdiegėme GDPR kontrolę kaip pagrindinį standartą visoms savo operacijoms visame pasaulyje.

Kas yra asmens duomenys?

Bet kokie duomenys, susiję su atpažįstamu ar identifikuotu asmeniu. GDPR apima platų informacijos spektrą, kurį galima naudoti atskirai arba kartu su kita informacija asmens identifikavimui. Asmens duomenys apima ne tik asmens vardą, bet ir el. Pašto adresą. Kai kurie pavyzdžiai apima finansinę informaciją, politines nuomones, genetinius duomenis, biometrinius duomenis, IP adresus, fizinį adresą, seksualinę orientaciją ir etninę kilmę.

Duomenų apsaugos principai apima tokius reikalavimus kaip:

– Surinkti asmens duomenys turi būti tvarkomi sąžiningai, teisėtai ir skaidriai ir naudojami tik tokiu būdu, kurio asmuo pagrįstai tikėtųsi.
– Asmens duomenys turėtų būti renkami tik tam tikram tikslui pasiekti ir turėtų būti naudojami tik tuo tikslu. Organizacijos turi nurodyti, kodėl joms reikalingi asmens duomenys, kai jie juos renka.
– Asmens duomenys turėtų būti saugomi ne ilgiau, nei būtina jų tikslui pasiekti.
– Žmonės, kuriems taikomas BDAR, turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis. Jie taip pat gali prašyti savo duomenų kopijos ir kad jų duomenys būtų atnaujinti, ištrinti, apriboti arba perkelti į kitą organizaciją.

Kodėl GDPR yra svarbus?

BDAR prideda keletą naujų reikalavimų, kaip įmonės turėtų apsaugoti renkamus ir tvarkomus asmenų asmens duomenis. Tai taip pat padidina reikalavimų laikymąsi, nes padidina vykdymo užtikrinimą ir skiria didesnes baudas už pažeidimus. Be šių faktų, tai tiesiog teisinga. „SharPei Online“ tvirtai tikime, kad jūsų duomenų privatumas yra labai svarbus, ir mes jau turime tvirtą saugumo ir privatumo praktiką, kuri viršija šio naujojo reglamento reikalavimus.

Asmens duomenų subjekto teisės - prieiga prie duomenų, perkeliamumas ir ištrynimas

Esame įsipareigoję padėti savo klientams laikytis BDAR duomenų subjektų teisių reikalavimų. „SharPei Online“ apdoroja arba saugo visus asmens duomenis visiškai patikrintuose, DPA reikalavimus atitinkančiuose tiekėjus. Mes saugome visus pokalbių ir asmeninius duomenis iki 6 metų, nebent jūsų paskyra būtų ištrinta. Tokiu atveju mes sunaikiname visus duomenis pagal mūsų paslaugų teikimo sąlygas ir privatumo politiką, tačiau saugosime juos ne ilgiau kaip 60 dienų.

Mes žinome, kad jei dirbate su ES klientais, turite sugebėti suteikti jiems galimybę pasiekti, atnaujinti, gauti ir pašalinti asmens duomenis. Mes jus gavome! Nuo pat pradžių mes buvome nustatyti kaip savitarnos paslaugos ir visada suteikėme jums prieigą prie savo ir klientų duomenų. Mūsų klientų palaikymo komanda yra čia, kad galėtumėte atsakyti į visus klausimus, susijusius su darbu su API.

SVARBU! Sutikdami su šia privatumo politika taip pat sutinkate Privatumo politika ir naudojimo sąlygos "Google".

Kalifornijos gyventojai

Kalifornijos vartotojų privatumo įstatymas (CCPA) reikalauja, kad mes atskleistume asmeninės informacijos kategorijas, kurias renkame ir kaip ją naudojame, šaltinių, iš kurių renkame asmeninę informaciją, ir trečiųjų šalių, su kuriomis ja dalijamės, kategorijas, kurias paaiškinome aukščiau .

Mes taip pat privalome perduoti informaciją apie Kalifornijos gyventojų teises pagal Kalifornijos įstatymus. Galite naudotis šiomis teisėmis:

-Teisė žinoti ir prieiti. Galite pateikti patikrinamą užklausą dėl informacijos apie: (1) Asmens informacijos kategorijas, kurias renkame, naudojame ar dalijamės; (2) tikslai, kuriais mes renkame arba naudojame asmeninę informaciją; (3) šaltinių, iš kurių renkame asmeninę informaciją, kategorijas; ir (4) konkrečios asmeninės informacijos, kurią surinkome apie jus, dalis.
-Teisė į lygias paslaugas. Nediskriminuosime jūsų, jei pasinaudosite savo teisėmis į privatumą.
- Teisė ištrinti. Galite pateikti patikrinamą prašymą uždaryti paskyrą ir mes ištrinsime surinktą asmeninę informaciją apie jus.
-Reikalauti, kad įmonė, parduodanti vartotojo asmens duomenis, neparduoda vartotojo asmens duomenų.

Gavę jūsų prašymą, turime vieną mėnesį atsakymui. Jei norite kurią nors iš šių teisių įvykdyti, prašome su mumis susisiekti.
Mes neparduodame savo vartotojų asmeninės informacijos.
Norėdami gauti daugiau informacijos apie šias teises, susisiekite su mumis.

Kalifornijos internetinio privatumo apsaugos įstatymas (CalOPPA)

„CalOPPA“ reikalauja, kad mes atskleistume asmeninės informacijos kategorijas, kurias renkame ir kaip ją naudojame, šaltinių, iš kurių renkame asmeninę informaciją, ir trečiųjų šalių, su kuriomis ja dalijamės, kategorijas, kurias paaiškinome aukščiau.

CalOPPA vartotojai turi šias teises:

-Teisė žinoti ir prieiti. Galite pateikti patikrinamą užklausą dėl informacijos apie: (1) Asmens informacijos kategorijas, kurias renkame, naudojame ar dalijamės; (2) tikslai, kuriais mes renkame arba naudojame asmeninę informaciją; (3) šaltinių, iš kurių renkame asmeninę informaciją, kategorijas; ir (4) konkrečios asmeninės informacijos, kurią surinkome apie jus, dalis.
-Teisė į lygias paslaugas. Nediskriminuosime jūsų, jei pasinaudosite savo teisėmis į privatumą.
- Teisė ištrinti. Galite pateikti patikrinamą prašymą uždaryti paskyrą ir mes ištrinsime surinktą asmeninę informaciją apie jus.
-Teisė reikalauti, kad įmonė, parduodanti vartotojo asmens duomenis, neparduotų vartotojo asmens duomenų.

Gavę jūsų prašymą, turime vieną mėnesį atsakymui. Jei norite kurią nors iš šių teisių įvykdyti, prašome su mumis susisiekti.

Mes neparduodame savo vartotojų asmeninės informacijos.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie šias teises, susisiekite su mumis.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis.

-Per šią nuorodą: https://sharpei-online.com/contact/